Okulumuz Hakkında

BARBOROS MAHALLESİ 30 AĞUSTOS MEYDANI NO 51/AFYONKARAHİSAR
 Fotoğrafı

VİZYON

Yaşadığı çağa uygun bir eğitimle; Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, bilgili, dürüst, ahlaklı, sorumluluk sahibi, öz güvene sahip; milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; Vatanını, Milletini, Bayrağını, ailesini ve insanları severek yetişen hayatla barışık insanlar yetiştirmek

Hak ve sorumluluklarını bilen üretken bireyler yetiştirmek

Öğretim Şekli

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

Ders Başlama; 8:50 Ders Bitiş ; 14:50

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Kalorifer

ADSL (16 Mbit ve üzeri)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

8 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

OKULUMUZUN TARİHÇESİ Salar Köyü merkezinin Halil İbrahim Mahallesinde, Ekim 1933 tarihinde “Salar Köyü İlkokulu” adıyla okulumuz açılmıştır. İki dershane, tek öğretmen ve kayıtlı 14 öğrenci ile eğitim öğretime başlanmıştır. İlkokulun öğretim süresi 3 yıldı. Okula 7 yaşında kayıt yapılırdı. 1942 yılında öğretim yılı süresi 5 yıla çıkartıldı.Öğrenci sayısının artması sebebiyle daha sonraki yıllarda okul biraz genişletilmiş ve iki sınıf meydana getirilmiştir.